Domů / Bezlepkové směsi

Celita Směs na bezlepkové bílé pečivo 500g


Žádné hodnocení. Kód: 1002
Dodavatel: SOCO CZ s.r.o.
Dostupnost: Připraveno k odeslání
59,00 Kč , plus doprava
(59,00 Kč/ks)
 
Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
Celita Směs na bezlepkové bílé pečivo 500g

V případě objednávek většího množství:

Počet kusů v kartonu – 50 ks

Popis výrobku: Sypká směs pro přípravu bílého pečiva-rohlíků, housek, bagetek, hamburgerových housek a chlebíčkových veček. Bez lepku (lepek < 20 mg/kg). Zdroj vlákniny. S nízkým obsahem cukru.

Složení: škrob (bramborový, kukuřičný), rýžová mouka, bezlepkový pšeničný škrob, stabilizátory (hydroxypropylmetylcelulóza, guma tara, guma guar, xanthan), sójová mouka, cukr, jedlá sůl, aroma.

Obsah alergenů v produktu: soja

Produkt není geneticky modifikován, ani není vyroben z geneticky modifikovaných složek.

Minimální trvanlivost: do 12 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek.

Skladovací podmínky: Skladujte v suchu. Chraňte před teplem.

Hmotnost: 500 g

Vyrobeno pro:  SOCO CZ s.r.o., V Lipkách 645, 154 00 Praha 5, Česká republika

Průměrné výživové údaje ve 100g výrobku:

Energetická hodnota

1 456 kJ/ 348 kcal

Tuky

1,1 g

z toho nasycené mastné kyseliny

0,2 g

Sacharidy

77 g

z toho cukry

2,3 g

Vláknina

4,4 g

Bílkoviny

4,1 g

Sůl

1,9 g

 

Návod na přípravu:

K 500 g směsi CELITA – směs na bezlepkové bílé pečivo přidáme 350 g vody a 27 g čerstvého droždí, těsto hněteme v hnětači po dobu 2 min na pomalý stupeň, poté přidáme 25 g oleje a hněteme další 3 min na vyšší rychlost. Homogenní těsto rozdělujeme na klonky o hmotnosti 90 - 100 g (podsypáváme rýžovou moukou hladkou) a tvarujeme bulky nebo bagetky. Takto připravené necháme kynout na teplém a vlhkém místě po dobu 35-40 min. Pečeme při teplotě 220-240°C po dobu 15-20 min – podle velikosti pečiva.

Výhody použití směsi CELITA - směs ne bezlepkové bílé pečivo:
 Snadná příprava, elastické těsto se sníženou lepivostí a snadnou zpracovatelností
 Charakteristická vůně a chuť
 Střídka s lehkou, nadýchanou texturou
 Objem a pórovitost obvyklé pro klasické bílé pečivo
 Zachování měkkosti a vláčnosti až 48 hodin po upečení
 Zamrazením pečivo nezmění texturu ani senzorické vlastnosti

 

S tímto zbožím kupují
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
© Používáme oXyShop