Domů / Bezlepkové směsi

Celita Směs na bezlepkové cereální pečivo 500g


Žádné hodnocení. Kód: 1004
Dodavatel: SOCO CZ s.r.o.
Dostupnost: Připraveno k odeslání
59,00 Kč , plus doprava
(59,00 Kč/ks)
 
Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
Celita Směs na bezlepkové cereální pečivo 500g

V případě objednávek většího množství:

Počet kusů v kartonu – 50 ks

Popis výrobku: Sypká směs pro přípravu cereálního pečiva-rohlíků, housek a bagetek. Bez lepku (lepek < 20 mg/kg). S vysokým obsahem vlákniny. S nízkým obsahem cukru.

Složení: bezlepkový pšeničný škrob, rýžová mouka, pohanková mouka, stabilizátory (hydroxypropylmetylcelulóza, xanthan, guma tara), lněné semínko, slunečnice loupaná, jedlá sůl, bramborová vláknina, bramborové vločky, koření, cukr, barvivo: E150c.

Obsah alergenů v produktu: Výrobek neobsahuje alergenní látky, které jsou uvedeny v příloze č. II Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 v platném znění.

Produkt není geneticky modifikován, ani není vyroben z geneticky modifikovaných složek.

Minimální trvanlivost: do 12 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek.

Skladovací podmínky: Skladujte v suchu. Chraňte před teplem.

Hmotnost: 500 g

Vyrobeno pro:  SOCO CZ s.r.o., V Lipkách 645, 154 00 Praha 5, Česká republika

Průměrné výživové údaje ve 100g výrobku:

Energetická hodnota

1 504 kJ/ 359 kcal

Tuky

3,8 g

z toho nasycené mastné kyseliny

0,5 g

Sacharidy

72 g

z toho cukry

1,8 g

Vláknina

8,0 g

Bílkoviny

4,9 g

Sůl

2,3 g

 

Návod na přípravu:

K 500 g směsi CELITA – směs na bezlepkové cereální pečivo přidáme 450 g vody a 20 g čerstvého droždí, těsto hněteme v hnětači po dobu 2 min na pomalý stupeň, poté přidáme 17 g oleje a hněteme další 3 min na vyšší rychlost. Homogenní těsto rozdělujeme na klonky o hmotnosti 90 - 100 g (podsypáváme rýžovou moukou hladkou) a tvarujeme bulky nebo bagetky. Takto připravené necháme kynout na teplém a vlhkém místě po dobu 35-40 min. Před pečením navlhčíme povrch a posypeme semínky (slunečnice, lněné semínko). Pečeme při teplotě 220°C po dobu 10 min a dalších 20 min při teplotě 180°C .

Výhody použití směsi CELITA – směs na bezlepkové cereální pečivo:
 Snadná příprava, elastické těsto se sníženou lepivostí a snadnou zpracovatelností
 Charakteristická vůně a chuť
 Střídka s lehkou, nadýchanou texturou
 Objem a pórovitost obvyklé pro klasické cereální pečivo
 Zachování měkkosti a vláčnosti až 48 hodin po upečení
 Zamrazením pečivo nezmění texturu ani senzorické vlastnosti

 

S tímto zbožím kupují
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
© Používáme oXyShop