Domů / Bezlepkové směsi

Celita Směs na bezlepkové korpusy a rolády 500g


Žádné hodnocení. Kód: 1013
Dodavatel: SOCO CZ s.r.o.
Dostupnost: Připraveno k odeslání
49,01 Kč , plus doprava
(49,01 Kč/ks)
 
Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
Celita Směs na bezlepkové korpusy a rolády 500g

V případě objednávek většího množství:

Počet kusů v kartonu – 50 ks

Popis výrobku: Sypká směs pro přípravu cukrářských korpusů - na dorty, rolády, bábovky. Bez lepku (lepek < 20 mg/kg). S nízkým obsahem cukru.

Složení: škrob (bramborový, kukuřičný, tapiokový), rýžová mouka, pohanková mouka, kukuřičná mouka, jedlá sůl, stabilizátor: xanthan, aroma.

Obsah alergenů v produktu: Výrobek neobsahuje alergenní látky, které jsou uvedeny v příloze č. II Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 v platném znění.

Minimální trvanlivost: do 12 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek.

Skladovací podmínky: Skladujte v suchu. Chraňte před teplem.

Hmotnost: 500 g

Vyrobeno pro:  SOCO CZ s.r.o., V Lipkách 645, 154 00 Praha 5, Česká republika

Průměrné výživové údaje ve 100g výrobku:

Energetická hodnota

1 476 kJ/ 353 kcal

Tuky

0,8 g

z toho nasycené mastné kyseliny

0,2 g

Sacharidy

80 g

z toho cukry

0,5 g

Vláknina

1,0 g

Bílkoviny

5,0 g

Sůl

0,64 g

 

NÁVOD NA PŘÍPRAVU DORTOVÉHO KORPUSU

Potřebné suroviny:

150 g směsi, 5 celých vajec, 150 g krupicového cukru a 8 g

bezlepkového kypřícího prášku.

Postup přípravy:

Ušleháme celá vejce s cukrem do pěny (4-5 min na max. rychlost), do vyšlehané hmoty po

malých částech přisypeme za stálého míchání směs smíchanou s kypřícím práškem. Těsto nalijeme do formy  vymazané olejem, pečeme při teplotě 160-170°C po dobu 55-60 min.

 

NÁVOD NA PŘÍPRAVU ROLÁDY

Potřebné suroviny:

45 g směsi, 4 celá vejce, 45 g krupicového cukru

Postup přípravy:

Ušleháme celá vejce s cukrem do pěny (4-5 min na max. rychlost) a do vyšlehané hmoty po

malých částech přisypeme za stálého míchání směs. Těsto nalijeme na pečící papír a pečeme při teplotě 160-170°C po dobu 12 min. Po upečení překlopíme na utěrku, strhneme pečicí papír a roládu stočíme s utěrkou, po vychladnutí rozbalíme a plníme krémem.

 

NÁVOD NA PŘÍPRAVU BÁBOVKY

Potřebné suroviny:

200 g směsi, 4 celá vejce, 120 g krupicového cukru a 10 g bezlepkového kypřícího prášku, 1 dl oleje, 1 dl mléka nebo vody

Postup přípravy:

Ušleháme bílky, žloutky utřeme s cukrem, přidáme k nim postupně olej a vodu, za stálého míchání přidáme směs s práškem do pečiva a nakonec vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Těsto nalijeme do formy  vymazané olejem a pečeme při teplotě 160-170°C po dobu 55-60 min.

 

S tímto zbožím kupují
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
© Používáme oXyShop