Domů / Bezlepkové směsi

Celita Směs na bezlepkovou pizzu 500g


Žádné hodnocení. Kód: 1006
Dodavatel: SOCO CZ s.r.o.
Dostupnost: Připraveno k odeslání
59,00 Kč , plus doprava
(59,00 Kč/ks)
 
Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
Celita Směs na bezlepkovou pizzu 500g

V případě objednávek většího množství:

Počet kusů v kartonu – 50 ks

Popis výrobku: Sypká směs pro přípravu bílého těsta na pizzu. Bez lepku (lepek < 20 mg/kg). S vysokým obsahem vlákniny. S nízkým obsahem cukru.

Složení: škrob (bramborový, kukuřičný), rýžová mouka, bezlepkový pšeničný škrob, jáhlová mouka, stabilizátory (hydroxypropylmetylcelulóza, xanthan, guma tara), sójová mouka, jedlá sůl, cukr, aroma.

Obsah alergenů v produktu: soja

Produkt není geneticky modifikován, ani není vyroben z geneticky modifikovaných složek.

Minimální trvanlivost: do 12 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek.

Skladovací podmínky: Skladujte v suchu. Chraňte před teplem.

Hmotnost: 500 g

Vyrobeno pro:  SOCO CZ s.r.o., V Lipkách 645, 154 00 Praha 5, Česká republika

Průměrné výživové údaje ve 100g výrobku:

Energetická hodnota

1 420 kJ/ 339 kcal

Tuky

1,2 g

z toho nasycené mastné kyseliny

0,2 g

Sacharidy

74 g

z toho cukry

1,5 g

Vláknina

7,2 g

Bílkoviny

3,1 g

Sůl

2,2 g

 

NÁVOD NA PŘÍPRAVU

Ke  250 g směsi přidáme 10 g čerstvého droždí,  215 g vody a lžíci oleje. Zaděláme těsto (hnětačem po dobu 4 minut na 1. stupeň). Hladké těsto rozdělíme na dva velké nebo čtyři menší díly, válečkem vyválíme velmi tenké těsto, které necháme kynout po dobu 35 – 40 minut na teplém místě. Celý plát pomažeme rajčatovou omáčkou a obložíme  podle chuti plátky šunky, kousky masa, pokrájenými rajčaty a posypeme strouhaným sýrem. Poté pečeme při teplotě 200°C po dobu přibližně 15 až 20 minut.

 

S tímto zbožím kupují
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
© Používáme oXyShop