Domů / Bezlepkové směsi

Celita Směs na bezlepkový amarantový chléb 450g


Žádné hodnocení. Kód: 1007
Dodavatel: SOCO CZ s.r.o.
Dostupnost: Připraveno k odeslání
49,01 Kč , plus doprava
(49,01 Kč/ks)
 
Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
Celita Směs na bezlepkový amarantový chléb 450g

V případě objednávek většího množství:

Počet kusů v kartonu – 50 ks

Popis výrobku:  Sypká směs pro přípravu chleba. Bez lepku (lepek < 20 mg/kg). S vysokým obsahem vlákniny. S nízkým obsahem cukru.

Složení: Bezlepkový pšeničný škrob, rýžová mouka, amarantová mouka 10%, stabilizátory (xanthan, guma tara, hydroxymetylpropylcelulóza), bramborová vláknina, jedlá sůl, koření, cukr, bramborový škrob, barvivo: E150c.

Obsah alergenů v produktu: Výrobek neobsahuje alergenní látky, které jsou uvedeny v příloze č. II Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 v platném znění.

Produkt není geneticky modifikován, ani není vyroben z geneticky modifikovaných složek.

Minimální trvanlivost: do 12 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek.

Skladovací podmínky: Skladujte v suchu. Chraňte před teplem.

Hmotnost:  450g

Vyrobeno pro:  SOCO CZ s.r.o., V Lipkách 645, 154 00 Praha 5, Česká republika

Průměrné výživové údaje ve 100g výrobku:

Energetická hodnota

1 459 kJ/ 349 kcal

Tuky

1,1 g

z toho nasycené mastné kyseliny

0,2 g

Sacharidy

77 g

z toho cukry

1,9 g

Vláknina

7,0 g

Bílkoviny

3,6 g

Sůl

2,4 g

 

NÁVOD NA PŘÍPRAVU PRO DOMÁCÍ PEKÁRNY

Ke 450 g směsi přidáme 460 g vody, 20 g čerstvého droždí a 2 lžíce oleje. Nastavíme domácí pekárnu na program, který umožní cca 10 minut intenzivního hnětení a kynutí při teplotě 35°C po dobu 55 minut. Vykynuté těsto se bez dalšího míchání peče při 200°C po dobu 40 minut a dalších 30 minut při 170°C. Po upečení vyjmeme chléb z formy a necháme vychladnout na mřížce.

NÁVOD NA PŘÍPRAVU PRO PEČENÍ VE FORMĚ

Ke 450 g směsi přidáme 500 g vody a 17 g čerstvého droždí. Hněteme 3 minuty na 1. stupeň, přidáme dvě lžíce oleje a hněteme dalších 5 minut na 2. stupeň. Těsto rozdělíme do dvou forem, pomocí stěrky namočené ve vodě těsto zatlačíme do formy a povrch uhladíme a necháme přikryté kynout po dobu 45 – 55 minut při teplotě 32 - 35 ˚C. Pečeme po dobu 20 minut při 200°C, dalších 40 minut při teplotě 160°C. Po upečení vyjmeme chléb z formy a necháme vychladnout na mřížce.

! pro manipulaci s těstem používejte stěrku namočenou ve vodě, na těsto rukama nesahejte – lepí se

 

S tímto zbožím kupují
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
© Používáme oXyShop