Domů / Bezlepkové směsi

Celita Směs na bezlepkový bílý chléb 450g


Žádné hodnocení. Kód: 1008
Dodavatel: SOCO CZ s.r.o.
Dostupnost: Připraveno k odeslání
49,01 Kč , plus doprava
(49,01 Kč/ks)
 
Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
Celita Směs na bezlepkový bílý chléb 450g

V případě objednávek většího množství:

Počet kusů v kartonu – 50 ks

Popis výrobku: Sypká směs pro přípravu bílého chleba. Bez lepku (lepek < 20 mg/kg). S nízkým obsahem cukru. Zdroj vlákniny.

Složení: bezlepkový pšeničný škrob, rýžová mouka, jáhlová mouka, stabilizátory (xanthan, guma tara, hydroxypropylmetylcelulóza), sójová mouka, bramborová vláknina, jedlá sůl, bramborové vločky, cukr, aroma.

Obsah alergenů v produktu: soja

Minimální trvanlivost: do 12 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek.

Produkt není geneticky modifikován, ani není vyroben z geneticky modifikovaných složek.

Skladovací podmínky: Skladujte v suchu. Chraňte před teplem.

Hmotnost: 450 g

Vyrobeno pro:  SOCO CZ s.r.o., V Lipkách 645, 154 00 Praha 5, Česká republika

Průměrné výživové údaje ve 100g výrobku:

Energetická hodnota

1 476 kJ/ 353 kcal

Tuky

1,1 g

z toho nasycené mastné kyseliny

0,2 g

Sacharidy

78 g

z toho cukry

1,7 g

Vláknina

6,0 g

Bílkoviny

3,8 g

Sůl

2,5 g

 

NÁVOD NA PŘÍPRAVU PRO DOMÁCÍ PEKÁRNY

Ke 450 g směsi přidáme 450 g vody, 16 g čerstvého droždí a 2 lžíce oleje. Nastavíme domácí pekárnu na speciální bezlepkový program, který umožní cca 10 minut intenzivního hnětení a kynutí při teplotě 35°C po dobu 55 minut. Vykynuté těsto se bez dalšího míchání peče při 200°C po dobu 40 minut a dalších 30 minut při 170°C. Po upečení vyjmeme chléb z formy a necháme vychladnout na mřížce.

 

NÁVOD NA PŘÍPRAVU PRO PEČENÍ VE FORMĚ

Ke 450 g směsi přidáme 490 g vody a 16 g čerstvého droždí. Hněteme 3 minuty na 1. stupeň, přidáme dvě lžíce oleje a hněteme dalších 5 minut na 2. stupeň. Těsto rozdělíme do dvou forem, pomocí stěrky namočené ve vodě těsto zatlačíme do formy a povrch uhladíme a necháme přikryté kynout po dobu 45 – 55 minut při teplotě 32 - 35˚C. Pečeme po dobu 20 minut při 200°C, dalších 40 minut při teplotě 160°C. Po upečení vyjmeme chléb z formy a necháme vychladnout na mřížce.

! Pro manipulaci s těstem používejte stěrku namočenou ve vodě, na těsto rukama nesahejte - lepí se.

 

S tímto zbožím kupují
Kokosové sušenky 120g Kokosové sušenky 120g Kód: 0343-3401415
Připraveno k odeslání
37,90 Kč
Detail
Celita Směs na bezlepkovou pizzu 500g Celita Směs na bezlepkovou pizzu 500g Kód: 1006
Připraveno k odeslání
59,00 Kč
Detail
Bonboniera bankovka EURO 500  90g Bonboniera bankovka EURO 500 90g Kód: 0410-3407076
Připraveno k odeslání
36,40 Kč
Detail
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
© Používáme oXyShop