Domů / Bezlepkové směsi

Celita Směs na bezlepkový makovník 400g


Žádné hodnocení. Kód: 1012
Dodavatel: SOCO CZ s.r.o.
Dostupnost: Připraveno k odeslání
52,00 Kč , plus doprava
(52,00 Kč/ks)
 
Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
Celita Směs na bezlepkový makovník 400g

V případě objednávek většího množství:

Počet kusů v kartonu – 60 ks

Popis výrobku: Sypká směs pro přípravu moučníku. Bez lepku (lepek < 20 mg/kg). Zdroj vlákniny. S nízkým obsahem soli.

Složení: cukr, mák mletý termostabilizovaný, pohanková mouka, bezlepkový pšeničný škrob, rýžová mouka, sójová mouka, kypřící látky (difosforečnany, uhličitany sodné), bramborový škrob, stabilizátory (xanthan, guma tara), jedlá sůl.

Obsah alergenů v produktu: soja

Produkt není geneticky modifikován, ani není vyroben z geneticky modifikovaných složek.

Minimální trvanlivost: do 12 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek.

Skladovací podmínky: Skladujte v suchu. Chraňte před teplem.

Hmotnost: 400 g

Vyrobeno pro:  SOCO CZ s.r.o., V Lipkách 645, 154 00 Praha 5, Česká republika

Průměrné výživové údaje ve 100g výrobku:

Energetická hodnota

1 809 kJ/ 432 kcal

Tuky

9,4 g

z toho nasycené mastné kyseliny

1,2 g

Sacharidy

76 g

z toho cukry

54 g

Vláknina

6,1 g

Bílkoviny

7,2 g

Sůl

0,13 g

 

NÁVOD NA PŘÍPRAVU MAKOVNÍKU:

Potřebné suroviny: 400 g směsi CELITA – směs na bezlepkový makovník, 4 celá vejce, 100 ml oleje, 100 ml vody

Postup přípravy:

Šleháme vejce s olejem, pomalu přidáváme střídavě za stálého míchání vodu a směs CELITA. Šleháme do vytvoření hladkého homogenního těsta. Těsto vlijeme do dortové formy vysypané celozrnnou pohankovou moukou, pečeme při teplotě 160-170°C po dobu 55 - 60 minut. Po upečení vyklopíme a necháme zchladnout.

 

 

S tímto zbožím kupují
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
© Používáme oXyShop